Wij helpen inwoners
van Maarssen

om 75% op hun energierekening te besparen

Dakisolatie

0,-

Bespaar per jaar

Gemiddeld rendement

0%

perjaar

Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

Gemiddelde investering

0,-

Terugverdientijd

0

Binnenjaar

Dakisolatie voor elk dak in Maarssen

Of je nou in een huis in Maarssen woont met een plat dak of een hellend dak, dakisolatie is altijd een goede aanvulling. Door deze vorm van isolatie vervliegt de warmte minder snel in jouw woning, zo hoeft de verwarming minder hoog en bespaar je gelijk op je energierekening. Daarnaast blijft het in je woning heerlijk koel tijdens de zomermaanden in Maarssen. Bij dakisolatie brengt de specialist gelijk beschermend isolatiemateriaal aan, problemen zoals vocht en lekkage zijn hierdoor niet aan de orde.

Voor welke vorm van dakisolatie jij kiest hangt onder ander af van het soort dak en jouw budget. Laat onze specialist in Maarssen je informeren over de verschillende mogelijkheden.

Plat dak

Onze specialisten in Maarssen hanteren twee verschillende methodes wanneer het aankomt op dakisolatie van een plat dak. Het is mogelijk om de isolatie aan te brengen aan de binnenkant van het dak. Let er wel op dat er in dit geval wel gelijk dezelfde temperatuur wordt aangenomen als buiten. Hierdoor kan er vocht ontstaan in de dakconstructie zelf. Het vocht vloeit niet makkelijk weg, hierdoor ontstaat de kans op houtrot. De specialist is zich bewust van dit risico en brengt daarom dampremmende folie aan.

Toch raden onze vakmannen je dakisolatie vanaf de buitenkant aan. De isolatieplaten worden bij deze methode snel en eenvoudig op het dak gelegd. Zorg van tevoren wel dat je dak vrij is van schade en slijtage zoals scheuren en gaten. Anders krijg je alsnog te maken met vochtproblemen en zelfs instortingsgevaar in de ernstige gevallen. Onze specialisten voegen deze klus graag toe aan hun takenpakket voor dakisolatie. Het uiterlijk van je dak verandert door de hogere dakranden vanwege de aanleg van isolatieplaten. Neem daarom eerst contact op met de gemeente Maarssen voor een omgevingsvergunning.

Dakisolatie hellend dak Maarssen

Is je dak vrijwel nog kaal aan de binnenkant? Dan plaatst de specialist eerst een balkenconstructie van metaal of hout, zodat hij het isolatiemateriaal kan bevestigen. Welk materiaal dat is, hangt af van de gewenste isolatiewaarde en jouw verdere eisen. Schapenwol is bijvoorbeeld milieuvriendelijk, maar wel duurder dan isolatieplaten.

Kosten dakisolatie Maarssen

Onze specialisten in Maarssen vragen verschillende prijzen voor dakisolatie. Dit verschil komt door het benodigde isolatiemateriaal en de benodigde manuren.
Stel, je wilt graag een dak van 60m2 laten isoleren. Dan is daar het volgende prijskaartje aan verbonden per soort dakisolatie:

  • Binnenkant hellend dak 1750 euro
  • Isolatie zolder 850 euro
  • Dakisolatie buitenkant plat dak 3300 euro
  • Isolatie onderkant plat dak 2700 euro

In het geval van dakisolatie aan de buitenzijde kan je ook nog kiezen om de staat van je dak eerst te laten controleren door een van onze specialisten in Maarssen. Zo weet je zeker dat je dak schadevrij is en je niet te maken krijgt met vochtproblemen en instortingsgevaar. Neem voor meer informatie over deze kosten contact op met onze specialisten in Maarssen.

isoleren dak
Spouwmuur
vloer
isolatie gevel

Zoldervloer

Is het niet gelukt om een omgevingsvergunning te krijgen voor de dakisolatie van een plat dak? Is de zolder alleen een bergruimte? Is je dak toe aan vervanging, maar wil je wel graag isoleren? Dan is isolatie van je zoldervloer nog een laatste optie. Hier legt de specialist isolerend materiaal zoals glaswol aan op de ondergrond. Zo krijg je alsnog de kans om de warmte in je woning te houden.

Dakisolatie, een verstandige investering

Dakisolatie zorgt niet alleen voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Je woning in Maarssen krijgt een gunstiger energielabel waardoor de waarde van je huis stijgt. Wil je graag meer informatie over dakisolatie? Neem contact met ons op via het formulier. Onze specialisten sturen je zo spoedig mogelijke een offerte toe.

blije klant

Mevr. Doornhem

''Ik wist niet dat dakisolatie zoveel invloed kon hebben op de temperaturen in huis. Nu ik het dak door een professioneel bedrijf heb laten isoleren merk ik zeker...''

tevreden klant

Dhr. Mercks

''Met een flinke storm is er schade ontstaan bij ons op het dak. Door de lekkage moest het dak niet alleen gerepareerd worden maar ook het isolatie materiaal m...''

klant

Dhr. Kirpenstein

''Het hele dak laten voorzien van dakisolatie doe je niet zomaar. Dit gaat nogal in de prijzen zitten. Wij hebben een offerteaanvraag gedaan en hierdoor aanzienlijk...''

klant tevreden

Mevr. Eijkelboom

''Ik wist niet dat dakisolatie zoveel invloed kon hebben op de temperaturen in huis. Nu ik het dak door Isolatie-team laten isoleren, het verschil is echt enorm en d..''