Wij helpen inwoners
van Noordwijk

om 75% op hun energierekening te besparen

Dakisolatie

0,-

Bespaar per jaar

Terugverdientijd

0

Binnenjaar

Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

Gemiddelde investering

0,-

Gemiddeld rendement

0%

perjaar

Dakisolatie boven je hoofd in Noordwijk

Het dak boven je hoofd is van onschatbare waarde. Het beschermt je tegen invloeden van buiten, zoals zon, wind en regen. Goede dakisolatie is hierbij erg belangrijk. In de zomer houdt isolatie de warmte buiten, in de winter zorgt dakisolatie juist dat het binnen lekker warm blijft. Dit is niet alleen comfortabel, maar ook gunstig voor de energierekening. Bovendien beschermt de isolatielaag tegen vochtproblemen. Verschillende soorten daken vragen om verschillende soorten isolatie. Zo isoleren wij een plat dak zowel aan de binnen- als de buitenkant, terwijl wij een schuin dak aan de binnenkant isoleren.

Een investering waard

Dakisolatie kost misschien wat, het levert je ook veel op. De kosten voor isolatie in Noordwijk zijn afhankelijk van het soort dak en het soort isolatie. Voor platte daken rekenen wij €2700 voor isolatie aan de binnenzijde, isolatie aan de buitenzijde kost €3300. Voor €1750 plaatsen we dakisolatie aan de binnenkant van een schuin dak in Noordwijk.

Deze pluspunten maken de investering dubbel en dwars waard:

  • Dakisolatie houdt jouw huis in Noordwijk lekker warm
  • De verwarming hoeft minder aan, omdat het dak de warmte binnen houdt: goed voor de energierekening dus.
  • Je huis in Noordwijk krijgt een gunstiger energielabel en stijgt daardoor in waarde.

Hoe isoleren wij platte daken in Noordwijk?

Dakisolatie aan de binnenzijde

Wij kunnen platte daken zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde isoleren. Meestal vinden wij dakisolatie aan de buitenzijde de beste keuze. Dit heeft een belangrijke reden. Bij isolatie aan de binnenzijde nemen platte daken de buitentemperatuur aan, omdat het isolatiemateriaal in de dakconstructie zit. Dit kan damp veroorzaken aan de binnenzijde van het huis, die niet weg kan. De damp tast daardoor het hout aan en maakt uiteindelijk lelijke vochtplekken op je muren. Om vochtproblemen en eventuele lekkage bij isolatie aan de binnenzijde te vermijden gebruiken onze medewerkers in Noordwijk daarom speciale materialen, zoals dampremmende folie.

Dakisolatie aan de buitenzijde

Bij isolatie aan de buitenzijde van platte daken spreken wij ook wel van de omgekeerde-dak methode: we plaatsen het isolatiemateriaal bovenop het dak. Hiermee vermijden we de dampproblemen die kunnen optreden bij dakisolatie aan de binnenzijde. Maar ook bij isolatie aan de buitenzijde van het dak kunnen problemen ontstaan door beschadigingen aan het dak, zoals bobbels, scheuren en gaten. Isolatiemateriaal hecht niet goed aan een beschadigde of versleten ondergrond. En een versleten dak is niet bestand tegen de verschillende weersinvloeden – het kan zelfs instorten wanneer het de sneeuw, regen of het vuil niet meer kan dragen. Zorg er daarom voor dat je platte dak in goede conditie is voordat je isolatie aanbrengt. Heb je hier hulp bij nodig? Onze medewerkers in Noordwijk controleren jouw dak graag voor je.

isoleren dak
Spouwmuur
vloer
isolatie gevel

Vergunningplicht in Noordwijk

In Noordwijk heb je een vergunning nodig voordat je isolatie mag plaatsen aan de buitenzijde van je platte dak. Het isolatiemateriaal verandert het aanzicht van je huis, omdat de platen het dak en de dakranden verhogen. Daarom moet je eerst een omgevingsvergunning aanvragen bij de gemeente in Noordwijk.
Zit jouw platte dak op één of andere manier vast aan het platte dak van jouw buren? Dan is het verstandig om samen met hen de mogelijkheden van dakisolatie te bespreken. Als we alleen jouw dak aan de buitenzijde isoleren ontstaat er namelijk een hoogteverschil. Maar jouw buren zijn vast makkelijk te overtuigen van een goede investering.

Hoe isoleren wij schuine daken in Noordwijk?

Wil jij goede dakisolatie voor jouw schuine dak in Noordwijk? Dat kan natuurlijk ook. Deze isolatie maken wij altijd aan de binnenkant van het dak. Onze specialist onderzoekt of hij het isolatiemateriaal kan bevestigen aan de bestaande dakconstructie. In sommige gevallen plaatst hij een extra houten constructie waaraan hij de steenwol, isolatieplaten of folie vastmaakt. Uiteraard zorgt onze specialist ook voor een goede afwerking, zodat het dak er van binnen weer mooi uit ziet.

Een goed geïsoleerd dak in Noordwijk

Ben jij overtuigd van de voordelen van dakisolatie? Wil jij een warmer huis en minder stookkosten? Neem contact op met één van onze specialisten in Noordwijk voor goede dakisolatie tegen een scherpe prijs. Er staat altijd een vakman voor je klaar.

blije klant

Mevr. Elbertse

''Het hele dak laten voorzien van dakisolatie doe je niet zomaar. Dit gaat nogal in de prijzen zitten. Wij hebben een offerteaanvraag gedaan en hierdoor aanzienlijk...''

tevreden klant

Dhr. Otto

''Het is boven op zolder niet warm te krijgen. We willen hier een extra slaapkamer van maken. Waardoor er wel iets moet veranderen. Een vakman heeft voor ons..''

klant

Dhr. Mansvelt

''Ik wist niet dat dakisolatie zoveel invloed kon hebben op de temperaturen in huis. Nu ik het dak door Isolatie-team laten isoleren, het verschil is echt enorm en d..''

klant tevreden

Mevr. Die Bont

''Ik wist niet dat dakisolatie zoveel invloed kon hebben op de temperaturen in huis. Nu ik het dak door een professioneel bedrijf heb laten isoleren merk ik zeker...''