Wij helpen inwoners
van Nunspeet

om 75% op hun energierekening te besparen

Dakisolatie

0,-

Bespaar per jaar

Terugverdientijd

0

Binnenjaar

Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

Gemiddelde investering

0,-

Gemiddeld rendement

0%

perjaar

Dakisolatie in Nunspeet

Elk huis profiteert van goede dakisolatie, ook die van jou. Het soort dak maakt daarin geen verschil. Door isolatie houdt je huis meer warmte vast in de winter, en in de zomer blijft je huis koel. Je bespaart dan uiteindelijk een heleboel geld op stookkosten omdat je de verwarming of airco minder hoeft te gebruiken. Onze specialisten uit Nunspeet brengen een gelijk beschermend isolatiemateriaal aan, waardoor je geen last meer hebt van problemen zoals lekkage en vocht. Het soort dakisolatie dat je kiest hangt af van verschillende zaken. Wat voor dak en budget je hebt zijn daarin het belangrijkst. Wil je meer weten? De specialist uit Nunspeet geeft je graag meer informatie.

Dakisolatie voor een plat dak

Voor het isoleren van platte daken gebruiken we in Nunspeet twee methodes. De eerste is om de dakisolatie aan de binnenkant te plaatsen. Deze vorm van dakisolatie neemt echter de temperatuur van buiten over waardoor je soms last krijgt van vochtproblemen in de dakconstructie. Omdat het water vastgehouden wordt leidt dit vaak tot houtrot. Om dat te voorkomen brengt de specialist uit Nunspeet een folie aan dat damp remt.

Dakisolatie aan de buitenkant komt vaker voor. In dit geval worden er simpelweg isolatieplaten op het dak gelegd. Het is dan wel belangrijk dat je dak in goede staat verkeert, zonder slijtage als gaten en scheuren. Op die manier voorkom je vochtproblemen, of soms zelfs het instorten van je dak. Is je dak niet schadevrij? Dan lossen onze specialisten dat graag voor je op. Als laatste is het belangrijk om een omgevingsvergunning bij de gemeente van Nunspeet aan te vragen omdat je dak hoger wordt door de isolatieplaten.

Dakisolatie voor een schuin dak

Als je dak van binnen leeg is, brengt onze specialist uit Nunspeet een houten of metalen constructie aan om de isolatie aan te bevestigen. Het soort isolatiemateriaal is afhankelijk van de isolatiewaarde die jij wilt en welke eisen je verder stelt. Zo is schapenwol bijvoorbeeld milieuvriendelijk, maar ook duurder dan isolatieplaten.

Kosten dakisolatie in Nunspeet

Hoeveel je betaalt voor je dakisolatie verschilt per specialist in Nunspeet. De verschillen zitten in de materialen en de tijd die er nodig is om je dak goed te kunnen isoleren. Daarom een voorbeeld om je een idee te geven van wat de kosten kunnen zijn,. In dit geval voor dakisolatie voor een dak van 60m2:

  • Isoleren binnenkant schuin dak: €1750
  • Zolderisolatie: €850
  • Isoleren plat dak, buitenkant: €3300
  • Isoleren plat dak, onderkant: €2700

Als je de buitenkant van je dak wilt laten isoleren kun je er ook voor kiezen om je dak te laten controleren. Onze specialist uit Nunspeet controleert op schade, en stelt vast of er kans is op vochtproblemen of zelfs instortingsgevaar. Zo weet je zeker dat je thuis veilig bent. Ben je geïnteresseerd in een inspectie of het kostenplaatje daarvoor? Neem dan contact op met onze specialisten in Nunspeet.

isolatie gevel
Spouwmuur
vloer
isoleren dak

De voordelen van dakisolatie

Dakisolatie heeft vele voordelen. Van lagere stookkosten tot een beter energielabel. Uiteindelijk zorgt dit voor een hogere waarde van je huis in Nunspeet en meer wooncomfort. Wil je meer weten? Neem contact op met onze specialisten via het contactformulier. Dan krijg je zo snel mogelijk een offerte toegestuurd.

Zolderisolatie

Is je dak in Nunspeet aan vervanging toe? Of heb je geen omgevingsvergunning voor dakisolatie gekregen? Geen zorgen. Als alternatief voor dakisolatie is het mogelijk om in Nunspeet te kiezen voor het isoleren van je zoldervloer. In dat geval brengen onze specialisten een isolerende laag aan op de zoldervloer om de rest van je huis toch nog van boven te kunnen isoleren. De enige ruimte die er niet van profiteert is de zolder zelf.

blije klant

Mevr. Gervais

''Het hele dak laten voorzien van dakisolatie doe je niet zomaar. Dit gaat nogal in de prijzen zitten. Wij hebben een offerteaanvraag gedaan en hierdoor aanzienlijk...''

tevreden klant

Dhr. Palman

''Met een flinke storm is er schade ontstaan bij ons op het dak. Door de lekkage moest het dak niet alleen gerepareerd worden maar ook het isolatie materiaal m...''

klant

Dhr. Heere

''Ik wist niet dat dakisolatie zoveel invloed kon hebben op de temperaturen in huis. Nu ik het dak door een professioneel bedrijf heb laten isoleren merk ik zeker...''

klant tevreden

Mevr. Elsenaar

''Het is boven op zolder niet warm te krijgen. We willen hier een extra slaapkamer van maken. Waardoor er wel iets moet veranderen. Een vakman heeft voor ons..''