Wij helpen inwoners
van Zaltbommel

om 75% op hun energierekening te besparen

Dakisolatie

0,-

Bespaar per jaar

Terugverdientijd

0

Binnenjaar

Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

Gemiddelde investering

0,-

Gemiddeld rendement

0%

perjaar

Dakisolatie Zaltbommel

Het dak van je woning in Zaltbommel zorgt dat jij beschermt blijft tegen alle weersinvloeden. Dakisolatie doet nog een extra schepje op je wooncomfort: tijdens de wintermaanden blijft de warmte in je huis zodat je minder hoeft te stoken en in de zomer blijft het lekker koel.

Daarnaast gaat deze vorm isolatie vochtproblemen tegen. Voor deze dakisolatie in Zaltbommel kennen wij niet één soort techniek en niet één soort dak. Zo passen wij dakisolatie toe bij platte daken aan de binnen- en buitenkant en bij schuine daken aan de binnenzijde.

Voordelen dakisolatie

Dakisolatie voor je woning in Zaltbommel is een investering. Bij de isolatie van een plat dak aan de binnenkant betaal je in totaal 2700 euro, aan de buitenkant 3300 euro. Bij dakisolatie voor de binnenzijde van een hellend dak moet je rekenen op een bedrag van 1750 euro.
Daar krijg je de volgende voordelen voor terug:

  • Door dakisolatie vervliegt de warmte niet. Je woning blijft op een aangename temperatuur
  • De warmte blijft binnen Daarom hoef je minder te stoken. Dit zie je terug op je energierekening
  • Je woning in Zaltbommel krijgt een beter energielabel en stijgt in waarde

Dakisolatie buitenkant of binnenkant?

Binnenkant

Bij dakisolatie van een plat dak kiezen onze specialisten in Zaltbommel er vaak voor om dit aan de buitenkant aan te brengen. Dit is niets voor niets. Bij isolatie aan de binnenkant van een plat dak wordt het materiaal aangebracht in de dakconstructie zelf, waardoor het dak de temperatuur van buiten aanneemt. Hierdoor kan er vocht ontstaan aan de binnenkant van het dak, dit vocht kan nergens heen en tast de houten balken aan. Ook kan je op den duur vochtplekken aantreffen. Onze specialisten in Zaltbommel zijn op de hoogte van deze gevolgen. Om vocht en lekkage te voorkomen brengen zij bij dakisolatie aan de binnenkant materialen als dampremmende folie aan.

Buitenkant

Bij dakisolatie aan de buitenkant van een plat dak is er geen sprake van optrekkend vocht, omdat het materiaal hier bovenop het dak wordt aangebracht. Daarom noemen wij dat in Zaltbommel ook wel de omgekeerde-dak methode. In dit geval is het wel belangrijk dat het platte dak in een goede staat verkeerd, zodat de specialist gelijk met de isolatieplaten aan de slag kan. Schade en slijtage zoals bobbeltjes, scheurtjes en gaten zorgen uiteindelijk alsnog voor vochtproblemen. De isolatieplaten hechten namelijk ook onvoldoende bij een beschadigde ondergrond. Daarnaast heeft een beschadigd dak onvoldoende vermogen om sneeuw, regen en ophopend vuil te dragen. Hierdoor kan het platte dak uiteindelijk instorten. Wil je eerst een uitgebreide check van je platte dak? Informeer naar de mogelijkheden bij onze specialisten in Zaltbommel.

Spouwmuur
isoleren dak
vloer
isolatie gevel

Isolatie hellend dak Zaltbommel

Naast woningen met platte daken kennen we in Zaltbommel ook genoeg woningen met een hellend dak. In dit geval kiezen onze specialisten voor dakisolatie aan de binnenzijde van het dak. Indien nodig, maakt de specialist eerst een houten constructie en bevestigt dit aan het dak. Vervolgens brengt hij isolatiematerialen als steenwol, isolatieplaten of folie. Vervolgens maakt hij de dakisolatie compleet door de binnenkant van jouw dak netjes af te werken.

Professionele dakisolatie Zaltbommel

Wil je graag meer wooncomfort? Is dakisolatie voor jou de meest aantrekkelijke manier om te besparen op je energierekening? De vakmannen uit ons landelijke netwerk gaan graag voor je aan de slag. Zij leveren de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Vergunning Zaltbommel

Houd er in dit geval wel rekening mee dat wanneer je kiest voor dakisolatie aan de buitenkant van je dak je eerst een vergunning aan moet vragen bij de gemeente Zaltbommel. Door de isolatieplaten neemt de hoogte van je dak en de dakranden toe, waardoor de gevel van je woning in Zaltbommel wat anders gaat ogen. In dat geval is een omgevingsvergunning verplicht.

Woon je in een twee-onder-een-kap woning in Zaltbommel of is je dak op een andere manier verbonden aan die van je buren? Overleg dan eerst of zij samen met jou willen investeren in goede dakisolatie. Er is sprake van één dak, isolatie van een half dak is niet mogelijk in verband met de hoogteverschillen die dan ontstaan.

klant

Dhr. Winters

''Ik wist niet dat dakisolatie zoveel invloed kon hebben op de temperaturen in huis. Nu ik het dak door een professioneel bedrijf heb laten isoleren merk ik zeker...''

klant tevreden

Mevr. Broeshart

''Het hele dak laten voorzien van dakisolatie doe je niet zomaar. Dit gaat nogal in de prijzen zitten. Wij hebben een offerteaanvraag gedaan en hierdoor aanzienlijk...''

blije klant

Mevr. Keijser

''Met een flinke storm is er schade ontstaan bij ons op het dak. Door de lekkage moest het dak niet alleen gerepareerd worden maar ook het isolatie materiaal m...''

tevreden klant

Dhr. Hulskes

''Ik wist niet dat dakisolatie zoveel invloed kon hebben op de temperaturen in huis. Nu ik het dak door Isolatie-team laten isoleren, het verschil is echt enorm en d..''