Wij helpen inwoners
van Lemmer

om 75% op hun energierekening te besparen

Gevelisolatie

0,-

Bespaar per jaar

Terugverdientijd

0

Binnenjaar

Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

Gemiddelde investering

0,-

Gemiddeld rendement

0%

perjaar

Kwalitatieve gevelisolatie in Lemmer

Bij een goed geïsoleerd huis hoort ook een goed geïsoleerde gevel. Onze medewerkers in Lemmer weten wat ze doen. Zij plaatsen de gevelisolatie aan de binnenkant of aan de buitenkant van je muur, of in de spouwmuur. Zo houd jij het binnen lekker warm en voorkom je vocht- en tochtproblemen.

Hoe isoleren wij jouw gevel?

We kunnen de gevel van jouw huis in Lemmer op verschillende manieren isoleren:

Wanneer kies je voor buitengevelisolatie?

Is jouw muur in Lemmer beschadigd? Dan plaatsen wij de gevelisolatie aan de buitenkant van de muur. Hiermee voorkom je vochtproblemen. Onze vakmensen werken als volgt: ze plaatsen eerst het isolatiemateriaal van polystyreen op de muren. Daarna maken zij een nieuwe buitenmuur om het geheel netjes af te werken. Jij bepaalt hoe de nieuwe muur eruit ziet. Kijk ter inspiratie eens rond bij je buren in Lemmer voor je een keuze maakt uit bijvoorbeeld steenstrips, hout of metalen panelen. Houd er wel rekening mee dat het aangezicht van je woning verandert door de gevelisolatie en de nieuwe buitenmuur. Waarschijnlijk moet je eerst een omgevingsvergunning aanvragen bij de gemeente in Lemmer. Woon je in een monumentaal pand? Houd dan ook rekening met aanvullende regels in Lemmer.

Is isolatie in de spouwmuur mogelijk?

Of onze medewerkers spouwmuurisolatie kunnen plaatsen hangt af van het bouwjaar van jouw woning. Je kan het bouwjaar zelf opzoeken. Hiervoor vul je op de website van het Kadaster simpelweg jouw postcode en huisnummer in. Afhankelijk van het gevonden bouwjaar geldt het volgende voor jouw huis in Lemmer:

  • Voor woningen gebouwd tussen 1920 en 1976 adviseren wij gevelisolatie van de buitenmuur. Woningen van voor 1920 hebben geen spouwmuur, aangezien die pas in 1920 werden geïntroduceerd. Woningen gebouwd tot 1976 hebben ze wel, maar vaak zijn de spouwmuren van onvoldoende kwaliteit.
  • Woningen vanaf 1976 hebben basisisolatie. Je kan deze isolatie verbeteren met glas- of steenwol, purschuim, of EPS parels in de spouwmuur.
  • Bij nieuwbouw in Lemmer krijgen huizen standaard spouwmuurisolatie.
vloer
Spouwmuur
isoleren dak
isolatie gevel

Wat kost gevelisolatie?

De prijs die je betaalt voor gevelisolatie hangt af van verschillende factoren: welk isolatiemateriaal kies je; hoeveel uren zijn onze vakmensen bezig; moet je een omgevingsvergunning aanvragen; hebben we extra materieel, zoals kranen of steigers, nodig? Voor gevelisolatie van een eengezinswoning met een woonoppervlak van zeventig vierkante meter rekenen wij in ieder geval:

  • €15.500 voor gevelisolatie aan de buitenzijde van de muur;
  • €9.250 voor gevelisolatie aan de binnenzijde van de muur;
  • €1.250 voor gevelisolatie in de spouwmuur.

Neem nu contact op met een specialist in Lemmer

Benieuwd naar de mogelijkheden om de gevel van jouw huis te isoleren? Vul dan nu het contactformulier in. Dan neemt één van onze vakmensen in Lemmer contact met je op. We kunnen je ook direct een offerte toesturen. Wij hebben een netwerk met vakmensen uit het hele land. Er staat dus altijd een specialist bij jou in de buurt voor je klaar om snel met de werkzaamheden te beginnen.

Binnengevelisolatie

Als er geen – goede – spouw is en de gemeente Lemmer gevelisolatie van de buitenmuur niet toestaat, zoeken onze vakmensen een andere oplossing. Zij kunnen de gevelisolatie dan aan de binnenzijde van de buitenmuur plaatsen. De werkwijze is als volgt. De specialist uit Lemmer bevestigt eerst een metaal- of houtconstructie aan de muur. Hij stopt het isolatiemateriaal, zoals glas- of steenwol, in deze constructie en dekt het geheel af met aluminiumfolie of plastic. Tenslotte werkt hij de muur netjes af met gipsplaten. Het is ook mogelijk om kant-en-klare afdekwanden te gebruiken.

Of de specialist de wand nu zelf maakt of een kant-en-klare versie gebruikt, zorg er altijd voor dat de ruimte voor de muur volledig vrij is voor zijn werkzaamheden. En houd er rekening mee dat gevelisolatie aan de binnenkant van de muur de leefruimte iets kleiner maakt.

klant

Dhr. Oemencs

''Vijf weken terug heb ik mijn gevelwand laten isoleren van mijn huis. Hier ben ik erg tevreden over, want het scheelt mij aardig in stookkosten zelfs al op deze korte...''

klant tevreden

Mevr. Haneberg

''Toen ik er achter kwam dat ik al jarenlang heel veel betaal aan energiekosten heb ik mij door een vakman via deze site laten adviseren over het isoleren van mijn...''

blije klant

Mevr. Keijser

''Samen met mijn buren heb ik door een vakman de gevelwand laten isoleren. Mijn buren en ik zijn erg blij met het resultaat. Het is nu ongeveer een half jaar geled...''

tevreden klant

Dhr. Groenendaal

''Vanwege mijn interesse in duurzaamheid en klimaatbehoud was ik op zoek naar een manier om mijn huis op een milieuvriendelijke en duurzame manier energie te...''