Na-isoleren

bespaar op je energierekening
vloerisolatie

VLOERISOLATIE

Spouwmuur-isolatie

SPOUWMUURISOLATIE

Dakisolatie

DAKISOLATIE

Gevelisolatie

GEVELISOLATIE

Na-isoleren

Heb je nooit de voordelen van isolatie in jouw woning mogen ervaren? Denk dan eens aan de mogelijkheden van na-isoleren. Onder na-isolatie verstaan we het verzorgen van de isolatie van een woning die al gebouwd is. Niet alle woningen hebben namelijk isolatiemogelijkheden gekend bij de bouw, maar vragen in de tijd van nu echter wel om verschillende vormen van isolatie. Na-isoleren is hier dé uitkomst.

Vroeger en nu

Vroeger werd er veel gebruik gemaakt van materialen die gevoeliger waren voor vochtophoping. Dit vooral door de verminderde kwaliteit van het isolatiemateriaal en experts met te weinig kennis over de juiste manier van isoleren. Er zijn echter ook huizen die tijdens de bouw helemaal geen isolatie hebben gekend. Om deze huisbezitters toch te verblijden met het besparen van geld en energie is er na-isolatie in het leven geroepen. Tegenwoordig is na-isoleren populair en is er genoeg kennis vergaard om ervoor te zorgen dat je nog jaren geniet van een goed geïsoleerde woning. Tevens heb je bij het na-isoleren van je woning door een gecertificeerd bedrijf recht op een aantal garantiejaren.

Voordelen na-isoleren

Er zijn verschillende voordelen te benoemen bij na-isoleren. Deze voordelen komen sterk overeen met de standaard positieve punten van isolatie in het algemeen. Zo zorgt het na-isoleren van daken, muren en vloeren voor verminderd warmteverlies en voorkomt het vervelende randzaken. Denk hierbij aan vochtproblemen, die uiteindelijk schimmelvorming veroorzaken of ongedierte aantrekken. Een bijkomend voordeel is het automatisch besparen of stookkosten en een verhoogd wooncomfort.

Hoe gaat na-isoleren in zijn werk?

Na-isoleren is bij iedere huisbezitter anders. Door het verschil in constructie, het gebruikte materiaal en het soort isolatie zijn er diverse technieken mogelijk. Om je zo goed mogelijk van advies te kunnen voorzien, komt er een adviseur van Isolatie-team langs om te kijken naar de aard van het probleem. Een probleem met dakisolatie vraagt namelijk om een andere aanpak dan een vraagstuk met betrekking tot een kruipruimte. Afhankelijk van de constructie wordt er een plan van aanpak opgesteld. Samen met jou kijkt onze professional naar het beste isolatiemateriaal voor na-isoleren. Staat onze adviseur binnenkort bij jou op de stoep om je muur, dak, vloer of kruipruimte na te isoleren?

Informeer naar de mogelijkheden

Na-isoleren kent, zoals je kunt lezen, eindeloze mogelijkheden. De experts van Isolatie-team weten wat er nodig is voor het oplossen van jouw isolatieprobleem. Onze adviseurs zijn je graag van dienst en beantwoorden al je vragen met betrekking tot na-isoleren. Graag tot ziens.

Isolatie van jouw woonruimte

Isolatie kent verschillende vormen. Welke variant wij aanbrengen in jouw woning hangt niet alleen af van jouw woonsituatie, maar ook van je wensen en het beschikbare budget. Zo heb je bij ons de keuze uit de volgende soorten isolatie:

Kruipruimte-isolatie

Vloerisolatie

Nog niet verhuisd naar je nieuwe woning? Dan is dit een uitstekend moment voor vloerisolatie. Afhankelijk van de soort vloer brengen wij een laag purschuim aan voor optimale dichting van alle naden en kieren. Maar de vloer laten bedekken met isolatieplaten van stevig EPS is ook een optie. Heb je een houten vloer? Dan bevestigen wij deze platen tussen de balken aan de onderkant van de vloer. Vocht voorkomen wij met een laag dampremmende folie.

Meer lezen...
Spouwmuur

Spouwmuurisolatie

Door middel van isolatiematerialen als glaswol of EPS stoppen wij de bewegende lucht in de spouw. Zo krijgen vocht en tocht geen kans en is er altijd een aangename temperatuur binnen. Kijk naar het bouwjaar van jouw woning of spouwmuurisolatie mogelijk is. Een woning met een bouwjaar voor 1920 heeft geen spouw. Laat woningen na dit bouwjaar altijd nakijken op de kwaliteit van de spouwmuurisolatie, de kans is aanwezig dat er alleen basisolatie is aangebracht.

Meer lezen...
Gevelisolatie

Gevelisolatie

Gevelisolatie is een alternatief wanneer spouwmuurisolatie geen optie is. Wij bevestigen isolerend materiaal aan jouw gevel en werken dit netjes af. Houd er rekening mee dat je in dit geval wel eerst contact opneemt met jouw gemeente voor een vergunning. Een gevel heeft naast een buitenkant ook een binnenzijde. Wanneer isolatie aan de buitenkant geen optie is voor jou, bevestigen wij een voorzetwand aan de draagmuur en vullen deze op met materialen als glaswol.

Meer lezen...
Dakisolatie

Dakisolatie

De meeste warmte verdwijnt via je dak, houd daarom deze warmte vast met dakisolatie. Wij brengen dit aan op zowel platte daken als een hellend dak. Bij een plat dak is dakisolatie aan de binnen- en buitenkant mogelijk. Kies je voor dakisolatie aan de buitenkant? Kijk dan altijd goed of hier geen scheuren en beschadigingen te vinden zijn om vochtproblemen te voorkomen. Heb je toch wat schade op je dak? Dan helpen wij je verder dit eerst te herstellen.

Meer lezen...

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de verschillende soorten isolatie, onze werkwijze of wil je graag gelijk een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij informeren je bijvoorbeeld graag over onze scherpe tarieven. Vergelijk de verschillende offertes en bespaar zo minstens 30% op isolatie van jouw woning. Op deze manier wordt het wel een hele slimme investering!