Wij helpen inwoners
van Nieuwegein

om 75% op hun energierekening te besparen

Vloerisolatie

0,-

Bespaar per jaar

Terugverdientijd

0

Binnenjaar

Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

Gemiddelde investering

0,-

Gemiddeld rendement

0%

perjaar

Vloerisolatie voor je woning in Nieuwegein

Net als je dak, is je vloer een goede basis om alle warmte binnen te houden in je woning in Nieuwegein. Onze specialisten brengen een isolerende laag aan vanuit bijvoorbeeld de kruipruimte. Zo behoren tocht, vochtplekken en koude voeten snel tot het verleden. Daarnaast hoeft de verwarming geen overuren meer te draaien. En zo bespaar jij direct op je energierekening. De investering in je vloerisolatie verdien je op den duur dus gewoon weer terug.

Isolatie betonvloer, ook mogelijk in Nieuwegein

Niet elke woning in Nieuwegein heeft een kruipruimte. Zonder vloerverwarming kan zo’n betonnen vloer toch behoorlijk koud aanvoelen. Daarom beheersen onze vakmannen meerdere technieken om vloerisolatie aan te brengen. Zo is het mogelijk om de volgende isolatiematerialen aan te brengen voor de beste vloerisolatie voor jouw woning in Nieuwegein:

  • Isolatieplaten

  Deze platen zijn van EPS (polystyreen) gemaakt. Dit materiaal zorgt niet alleen voor uitstekende vloerisolatie, ook is dit materiaal erg stevig. Na verloop van tijd krijg je niet te maken met hoogteverschillen in de vloer of doorgezakte stukken. Zorg daarom wel voor een stabiele ondergrond. Is de betonnen vloer ongelijk of ontbreken er stukken in de vloer? Ga dan eerst op zoek naar een specialist in Nieuwegein die dit voor je kan herstellen. Pas daarna kunnen wij starten met deze vorm van vloerisolatie.

  • Purschuim
 • Isolatieplaten dekken al een hoop af van jouw vloer. Maar purschuim heeft door de vloeibare vorm net wat meer mogelijkheden. Gaten en kieren worden gedicht en blijven dicht. Dit materiaal droogt daarnaast binnen enkele minuten. Door deze eigenschappen is purschuim dan ook zeer geliefd bij specialisten in Nieuwegein wanneer er sprake is van vloerisolatie in combinatie met de aanleg van een vloerverwarming. Houd er wel rekening mee dat door het schuim de vloer niet gelijk vlak is. Je moet dus eerst de vloer gelijk laten maken door een specialist voordat je de vloer kan (laten) leggen.

  • Chape
 • Chape is een veelgebruikte cementlaag bij vloerisolatie en heeft meerdere functies. Zo wordt chape niet alleen gebruikt als vloerisolatie zelf, maar zorgt het ook voor een versteviging van de gelegde isolatiematerialen. In Nieuwegein wordt chape vaak gebruik in combinatie met isolatieplaten.

  Vloerisolatie op een betonnen vloer is vooral geliefd tijdens verhuizingen of verbouwingen in Nieuwegein. Het is namelijk wel een vereiste dat de ondergrond helemaal kaal is om het materiaal goed op de plek te kunnen leggen. Nadat het isolatiemateriaal is aangebracht, wordt het geheel afgewerkt met de vloer van jouw keuze, zoals laminaat of parket.

  Kruipruimte

  Vloerisolatie in Nieuwegein kent een aantal vormen. Zoals isolatie via de kruipruimte. Onze specialisten brengen hierbij een laag isolatiemateriaal aan op de bovenkant van de ruimte. Geschikte materialen hiervoor zijn onder andere isolatieplaten, piepschuim, glaswol of vezel. De vakmannen in Nieuwegein zijn precies op de hoogte van de isolatiewaarde van de verschillende materialen en welke het meest geschikt is voor jouw woning.

  Aan isolatie van de kruipruimte zit wel een voorwaarde, zo moet de ruimte minstens 35 tot 50 centimeter hoog zijn. Heb jij in je huis een vrij krappe ruimte? Dan is het alsnog geen probleem om te isoleren. De specialist zorgt dan voor kruipruimte-isolatie door de ruimte onder je vloer vol te blazen met isolatiechips of EPS-parels. Hierdoor blijft de ruimte begaanbaar, bijvoorbeeld wanneer er iets moet gebeuren aan de kabels onder de vloer.

  isolatie gevel
  isoleren dak
  vloer
  Spouwmuur

  De beste vloerisolatie in Nieuwegein

  Welk isolatiemateriaal jij kiest voor vloerisolatie hangt af van de isolatiewaarde, je budget en de staat van de vloer. Schakel daarom een van onze specialisten uit Nieuwegein in voor uitgebreid advies over deze klus. Zij maken de klus graag voor je af door ook de vloerisolatie aan te leggen. Dankzij ons landelijke netwerk is er altijd een vakman beschikbaar in Nieuwegein. Neem contact op voor de mogelijkheden.

  Vloerisolatie houten vloer

  Hoewel hout een ‘warmer’ materiaal is dan beton, is het ook zeker de moeite waard om ook vloerisolatie aan te brengen bij vloeren van dit materiaal. De warmte blijft zo langer in je woning en je gaat vocht tegen, dit komt de levensduur van je houten vloer ten goede. Bij deze vorm van vloerisolatie brengt de vakman uit Nieuwegein isolatieplaten aan tussen de draagbalken van de vloer zelf. Om te zorgen dat vocht het hout en het isolatiemateriaal niet aantast, legt hij onderin de ruimte een laag dampremmende folie aan.

  klant

  Dhr. Lonen

  ''Onze woning is altijd erg vochtig geweest door de kruipruimte onder het huis. Een expert van isolatieteamheeft de vloer en kruipruimte opnieuw geïsoleerd en we...''

  klant tevreden

  Mevr. Ramaker

  ''Ik heb altijd veel last van vocht in het huis en koude voeten. Daarom wil ik een specialist inhuren om mijn vloer te isoleren. Hiervoor ontvang ik graag een offerte…''

  blije klant

  Mevr. Jacobi

  ''Ik had al lange tijd last van koude voeten, totdat iemand mij erop wees dat dat kan komen door de isolatie van de vloer. Ik heb direct via Isolatie-team een vakman...''

  tevreden klant

  Dhr. Kuijpers

  ''In de kruipruimte vonden wij laatst helaas een lekkage. Hierdoor is het isolatiemateriaal gaan verrotten. Zowel een loodgieter als een vakman voor het isolatiemater'...''