Wij helpen inwoners
van Rhoon

om 75% op hun energierekening te besparen

Vloerisolatie

0,-

Bespaar per jaar

Terugverdientijd

0

Binnenjaar

Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

Gemiddelde investering

0,-

Gemiddeld rendement

0%

perjaar

Vloerisolatie in Rhoon, kies uit onze mogelijkheden

Wanneer we praten over vloerisolatie, hebben we het niet over één soort werkwijze. Deze vorm van isolatie brengen onze vakmannen aan via de kruipruimte. Maar niet alle woningen in Rhoon beschikken over zo’n kruipruimte.

Dat betekent gelukkig niet dat vloerisolatie dan gelijk onmogelijk is. In dit geval brengen onze specialisten uit Rhoon purschuim of isolatie aan op een betonnen vloer of leggen ze isolatieplaten tussen de balken aan de onderkant van je houten vloer. Welk isolatiemateriaal ze hiervoor gebruiken hangt af de gewenste isolatiewaarde en jouw budget.

Extra laagje kruipruimte

Is jouw woning in Rhoon voorzien van een kruipruimte? En is deze goed begaanbaar? Dan is vloerisolatie via de kruipruimte een geschikte optie. Het grote voordeel hierbij is dat de klus snel is geklaard en je hoeft de kamer niet leeg te halen voor een lege vloer. Bij deze vorm van vloerisolatie bevestigt de expert isolatiemateriaal aan de bovenkant van de kruipruimte, dus eigenlijk de onderkant van de vloer. Geschikte materialen hiervoor zijn isolatieplaten, glaswol of piepschuim.

Je kunt er ook voor kiezen om de kruipruimte vol te laten blazen met isolatiechips of EPS-parels, vraag de expert uit Rhoon in dat geval naar meer informatie over kruipruimte-isolatie in plaats van vloerisolatie.

Vloerisolatie houten en betonnen vloer

Een vloer kan koud en kil aanvoelen. Dit is eenvoudig op te lossen door middel van kruipruimte-isolatie. Maar wat als jouw woning in Rhoon deze ruimte helemaal niet heeft? Dan hebben onze specialisten nog wat andere technieken voor je in petto. Bij vloerisolatie van een betonnen vloer heb je de keuze uit:

  • Isolatie via platen
  • Onze vakman voorziet de vloer van jouw stulpje in Rhoon van een laag isolatieplaten, gemaakt van polystyreen. Dit materiaal is stevig en buigt niet door. Je hoeft je bij deze vorm van vloerisolatie dus geen zorgen te maken over een ongelijkmatige ondergrond omdat deze na verloop van tijd is doorgezakt. In het geval van een houten vloer kan de specialist onder de vloer kruipen. Deze isolatieplaten steekt hij vervolgens tussen de balken van de constructie. Is de ruimte wat vochtig? Dan komt er nog een laagje dampremmende folie bij. Dit materiaal voorkomt vochtvorming, zo blijft de vloerisolatie in perfecte staat en vrij van houtrot.

  • Verstevigende chape
  • Chape kan je zien als een cementlaag. Deze wordt in Rhoon gebruikt als isolatiemateriaal, maar ook als verstevigend materiaal. Bijvoorbeeld bovenop de bovengenoemde isolatieplaten, zo blijven de platen goed liggen en is het gewicht gelijkmatig verdeeld.

  • Purschuim
  • De specialist zal je ook de keuze voor purschuim voorleggen. Alle naden en kieren worden met dit isolatiemateriaal gedicht en je vloer is binnen korte tijd weer droog. Let er wel op dat het hier om schuim gaat, je kunt na deze vloerisolatie dus niet gelijk verder met de afwerking van je vloer. Laat voordat je bijvoorbeeld laminaat of parket gaat leggen de ondergrond eerst gelijkmatig maken door de betreffende vakman in Rhoon.

vloer
Spouwmuur
isolatie gevel
isoleren dak

Waarom jouw woning in Rhoon isoleren?

Naast vloerisolatie zijn er in Rhoon ook nog andere vormen van isolatie, zoals dakisolatie of spouwmuurisolatie. De prijzen zijn afhankelijk van het gebruikte isolatiemateriaal en het aantal uren dat de specialist nodig heeft om de klus uit te voeren. Maar de voordelen winnen, een flink aantal bewoners in Rhoon gingen je al voor en kozen voor isolatie om de volgende redenen:

  • Aangename temperaturen tijdens de koude maanden, de verwarming kan minder hoog
  • Minder stoken is beter voor het milieu
  • Je woning in Rhoon stijgt in waarde door een beter energielabel
  • Geen last van vochtplekken of schimmel

Meer weten over vloerisolatie?

Wil je graag meer weten over vloerisolatie? Of mogen onze experts uit Rhoon gelijk voor je aan de slag? Dankzij ons landelijke netwerk is dat geen enkel probleem, er is altijd wel een specialist in de buurt van Rhoon.

Zij zijn volledig op de hoogte van alles rondom vloerisolatie, dus vuur gerust al je vragen op ze af. Neem contact met ons op via het formulier op de website. Jij ontvangt dan een vrijblijvende offerte, zodat je gelijk op de hoogte bent van onze scherpe tarieven.

klant

Dhr. Hondeveld

''In de kruipruimte vonden wij laatst helaas een lekkage. Hierdoor is het isolatiemateriaal gaan verrotten. Zowel een loodgieter als een vakman voor het isolatiemater'...''

klant tevreden

Mevr. Overdijk

''Ik had al lange tijd last van koude voeten, totdat iemand mij erop wees dat dat kan komen door de isolatie van de vloer. Ik heb direct via Isolatie-team een vakman...''

blije klant

Mevr. Knoers

''Ik heb altijd veel last van vocht in het huis en koude voeten. Daarom wil ik een specialist inhuren om mijn vloer te isoleren. Hiervoor ontvang ik graag een offerte…''

tevreden klant

Dhr. Nieuwstraten

''Onze woning is altijd erg vochtig geweest door de kruipruimte onder het huis. Een expert van isolatieteamheeft de vloer en kruipruimte opnieuw geïsoleerd en we...''