Wij helpen inwoners
van Tiel

om 75% op hun energierekening te besparen

Vloerisolatie

0,-

Bespaar per jaar

Terugverdientijd

0

Binnenjaar

Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

Gemiddelde investering

0,-

Gemiddeld rendement

0%

perjaar

De mogelijkheden van vloerisolatie in Tiel

Het isoleren van de vloer kan op verschillende manieren. Zo zijn onze vakmannen bijvoorbeeld gespecialiseerd in het aanbrengen van kruipruimte isolatie in de kruipruimte onder de vloer van je huis in Tiel. Niet alle huizen hebben echter een kruipruimte, maar gelukkig maakt dat niet uit. Zelfs dan is vloerisolatie gewoon een optie. Onze specialisten brengen dan purschuim of isolatie aan op de betonnen basis van je vloer, of leggen isolatieplaten in de balkenconstructie onder je houten vloer. Het isolatiemateriaal mag jij kiezen, afhankelijk van welke isolatiewaarde je wenst en wat je budget is.

Vloerisolatie via de kruipruimte

Onze specialisten doen vloerisolatie in Tiel zo vaak mogelijk via de kruipruimte. De enige voorwaarde hiervoor is dat de kruipruimte begaanbaar is. Vloerisolatie via de kruipruimte is de beste optie omdat het snel gaat en de kamer die je laat isoleren kan blijven zoals hij is. Geen gesleep met meubels dus.

Voor deze vorm van isolatie maakt onze specialist uit Tiel het isolatiemateriaal vast aan de onderkant van je vloer, ofwel de bovenkant van de kruipruimte. Vaak gebruikt hij hiervoor isolatieplaten, piepschuim of glaswol. Je kunt ook kiezen voor kruipruimte isolatie en je kruipruimte vol laten blazen met EPS parels of isolatiechips. Heeft dat jouw voorkeur? Neem dan contact op met een specialist uit Tiel voor advies en extra informatie.

Vloerisolatie zonder kruipruimte

Je hebt een koude vloer, je wilt graag vloerisolatie, maar je hebt geen kruipruimte; wat dan? Geen paniek, onze specialisten in Tiel isoleren je vloer ook graag op allerlei andere manieren, en het soort vloer maakt geen verschil. Heb je een houten of betonnen vloer? Dan heb je de keuze uit verschillende opties:

  • Isolatieplaten

Onze vloerisolatie specialisten uit Tiel gebruiken graag polystyreen platen, omdat het een stevig materiaal is dat lang goed blijft. Daardoor blijft je vloer mooi strak en krijg je geen deuken of scheuren door de isolatie, ook niet op de lange termijn. Heeft je huis in Tiel een houten vloer? Dan brengt de specialist de platen van onder aan. Hij bevestigt de vloerisolatie dan tussen de balken onder de vloer, en in geval van vocht bedekt hij het met dampremmende folie. Een perfect resultaat dat in alle gevallen lang mee gaat.

  • Versteviging met chape

Chape is te vergelijken met cement. De specialisten in Tiel gebruiken dit voor vloerisolatie omdat het een verstevigende werking heeft, en bovenop een bestaande isolatielaag kan worden aangebracht. Daardoor heb je alle voordelen van isolatie en heb je een hele sterke vloer.

  • Purschuim

De laatste keuze voor vloerisolatie is purschuim. De specialist uit Tiel vult alle openingen op met het schuim en laat de vloer drogen. Een snelle, makkelijke vorm van vloerisolatie dus. Het enige nadeel is dat je de vloer na de isolatie eerst vlak moet laten maken omdat het schuim uitzet. Dit moet gebeuren voor je parket of laminaat gaat leggen. Onze specialisten uit Tiel doen dit graag voor je.

Spouwmuur
isoleren dak
vloer
isolatie gevel

De beste vloerisolatie in Tiel

Welk isolatiemateriaal jij kiest voor vloerisolatie hangt af van de isolatiewaarde, je budget en de staat van de vloer. Schakel daarom een van onze specialisten uit Tiel in voor uitgebreid advies over deze klus. Zij maken de klus graag voor je af door ook de vloerisolatie aan te leggen. Dankzij ons landelijke netwerk is er altijd een vakman beschikbaar in Tiel. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vloerisolatie houten vloer

Hoewel hout een ‘warmer’ materiaal is dan beton, is het ook zeker de moeite waard om ook vloerisolatie aan te brengen bij vloeren van dit materiaal. De warmte blijft zo langer in je woning en je gaat vocht tegen, dit komt de levensduur van je houten vloer ten goede. Bij deze vorm van vloerisolatie brengt de vakman uit Tiel isolatieplaten aan tussen de draagbalken van de vloer zelf. Om te zorgen dat vocht het hout en het isolatiemateriaal niet aantast, legt hij onderin de ruimte een laag dampremmende folie aan.

klant

Dhr. Kleibrink

''Ik heb altijd veel last van vocht in het huis en koude voeten. Daarom wil ik een specialist inhuren om mijn vloer te isoleren. Hiervoor ontvang ik graag een offerte…''

klant tevreden

Mevr. Roukes

''In de kruipruimte vonden wij laatst helaas een lekkage. Hierdoor is het isolatiemateriaal gaan verrotten. Zowel een loodgieter als een vakman voor het isolatiemater'...''