Wij helpen inwoners
van Wijk bij Duurstede

om 75% op hun energierekening te besparen

Vloerisolatie

0,-

Bespaar per jaar

Terugverdientijd

0

Binnenjaar

Gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

Gemiddelde investering

0,-

Gemiddeld rendement

0%

perjaar

Jouw huis in Wijk bij Duurstede verdient goede vloerisolatie

Bij een goed geïsoleerd huis hoort een goed geïsoleerde vloer. De extra laag in je vloer voorkomt tocht- en vochtproblemen en houdt je huis in Wijk bij Duurstede lekker warm. Omdat de verwarming minder aan hoeft, heb jij minder stookkosten. Goede vloerisolatie is de investering dus dubbel en dwars waard.

Onze vakmensen in Wijk bij Duurstede helpen je graag bij de aanleg van jouw vloerisolatie. Zij plaatsen het isolatiemateriaal bijvoorbeeld vanuit de kruipruimte onder de vloer.

Gebruik je kruipruimte als isolatieruimte

Onze vakmensen kunnen de vloerisolatie op verschillende manieren en met verschillende materialen maken. Zij gebruiken hiervoor bijvoorbeeld de kruipruimte van jouw huis in Wijk bij Duurstede. Er moet wel voldoende ruimte zijn, bij voorkeur minimaal 35 tot 50 centimeter. Wanneer ze meer ruimte hebben, plaatsen onze specialisten isolatieplaten, piepschuim of glaswol of -vezel aan de onderkant van de vloer.

Is er minder ruimte? Dan vullen onze medewerkers de kruipruimte met isolatiechips of EPS-parels. Op die manier kan je de kruipruimte nog steeds gebruiken als dat nodig is.
Hoe jouw kruipruimte er ook uit ziet, onze vakmensen in Wijk bij Duurstede weten precies welk isolatiemateriaal zij het beste kunnen gebruiken en wat de isolatiewaarde van dat materiaal is. Zo ben jij verzekerd van degelijke vloerisolatie.

Ook met een betonvloer weten wij wel raad

Voelt de betonnen vloer in jouw huis in Wijk bij Duurstede wel erg koud aan? Maar heb jij geen kruipruimte om te gebruiken als isolatieruimte? Dat is geen probleem voor onze vakmensen. Zij kennen verschillende manieren en materialen om jouw betonnen vloer toch goed te isoleren, zodat ook jij verzekerd bent van goede vloerisolatie:

  • EPS platen

Isolatieplaten van polystyreen hebben één groot voordeel: de platen zijn erg sterk. Hierdoor verzakt de vloer niet, en blijft hij mooi vlak. Belangrijke voorwaarde is wel dat de onderliggende betonvloer ook vlak is, en geen grote beschadigingen heeft. Als je kiest voor EPS platen, zorg er dan voor dat de betonvloer strak is voordat wij beginnen met isoleren. Huur hiervoor zo nodig een gespecialiseerd bedrijf in Wijk bij Duurstede in. Is het voorwerk gedaan? Dan zorgen wij met de EPS platen voor eersteklas vloerisolatie.

  • Purschuim

In sommige gevallen adviseren onze vakmensen in Wijk bij Duurstede purschuim voor de vloerisolatie – bijvoorbeeld wanneer er, naast de isolatie, ook vloerverwarming op de betonvloer komt. Omdat het schuim vloeibaar is, is dit flexibeler in gebruik dan de isolatieplaten. Het schuim dicht kieren en gaten, en droogt bovendien bijzonder snel. Hierdoor is de vloer na isolatie niet direct vlak. Vraag daarom een gespecialiseerd bedrijf in Wijk bij Duurstede om de vloer te egaliseren voordat je de vloer van jouw keuze erop legt.

  • Chape

Wanneer onze vakmensen in Wijk bij Duurstede isolatieplaten leggen, verstevigen zij de vloerisolatie vaak met een laag cement. Behalve als verstevigingsmateriaal dient deze zogenaamde chape ook als zelfstandig isolatiemateriaal.

Welke vorm van isolatie je ook kiest voor je betonnen vloer, je moet ervoor zorgen dat de vloer volledig kaal is wanneer onze specialisten uit Wijk bij Duurstede aan het werk gaan. Je kan de vloerisolatie daarom het beste direct plaatsen bij de bouw van het huis, of tijdens een grondige verbouwing. Ligt de vloerisolatie eenmaal, dan kun je die afdekken met een vloer naar jouw keuze.

isoleren dak
Spouwmuur
vloer
isolatie gevel

Isolatie voor jouw houten vloer in Wijk bij Duurstede

Heb jij een houten vloer? Ook dan is het zinvol om die goed te isoleren. Omdat vloerisolatie beschermt tegen vocht, gaat de houten vloer veel langer mee. Bovendien geldt ook in dit geval dat je huis warmer blijft door de isolatielaag. Onze specialist in Wijk bij Duurstede gebruikt voor die laag isolatieplaten. Hij legt de platen tussen de steunbalken van de vloer. Daarna plaatst hij folie onder de vloer en de isolatielaag, die dampremmend werkt. Hierdoor komt er geen vocht bij jouw vloer en de isolatieplaten, en ben jij verzekerd van een uitstekende vloerisolatie.

Neem contact op voor eersteklas vloerisolatie

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om jouw vloer te isoleren? Neem dan contact op met onze vakmensen in Wijk bij Duurstede. Zij adviseren je graag over de beste werkwijze en het beste isolatiemateriaal voor jouw woning. Hierbij houden zij rekening met de isolatiewaarde en het kostenplaatje, en kijken zij hoe jouw vloer eraan toe is. Overtuigd? Er staat altijd een specialist in Wijk bij Duurstede klaar om jouw huis te voorzien van eersteklas vloerisolatie.

blije klant

Mevr. Fredriks

''Ik heb altijd veel last van vocht in het huis en koude voeten. Daarom wil ik een specialist inhuren om mijn vloer te isoleren. Hiervoor ontvang ik graag een offerte…''

tevreden klant

Dhr. Muller

''Onze woning is altijd erg vochtig geweest door de kruipruimte onder het huis. Een expert van isolatieteamheeft de vloer en kruipruimte opnieuw geïsoleerd en we...''

klant

Dhr. Heinrichs

''Ik had al lange tijd last van koude voeten, totdat iemand mij erop wees dat dat kan komen door de isolatie van de vloer. Ik heb direct via Isolatie-team een vakman...''

klant tevreden

Mevr. Krabbe

''In de kruipruimte vonden wij laatst helaas een lekkage. Hierdoor is het isolatiemateriaal gaan verrotten. Zowel een loodgieter als een vakman voor het isolatiemater'...''